Peon sommerkveld

Elegante men likevel solide lysthus som er tilpasset norske forhold. Dette er lysthus som kan brukes hele året og uansett vær.Lysthusene har høye vegger og store vinduer. Dette gir mye naturlig lys inn og godt utsyn i alle retninger.

Gulv, vegger og tak leveres i nøyaktig tilpassede elementer for hurtig montering på byggeplass. Veggelementene til lysthus kan levers i to forskjellige utførelser. Enten satt sammen av materialer i tømmerprofil som gir en slett veggflate innvendig og tømmerprofiler utvendig. Eller så kan man velge vegger av et firkantprofil som gir slette veggflater både på inn- og utsiden. Som på grillhyttene kan du også her velge mellom flere farger på taket.

Byggesettene produseres vanligvis på bestilling og kan derfor tilpasses kundens ønsker og behov. Ønsker du en eller flere vegger uten vindu mot nabo eller garasje så er ikke det noe problem. Leveringstid er vanligvis ca 3 -5 uker fra godkjent ordrebekreftelse.

Grillene fra Polar er blant de beste og mest stabile som leveres til lysthus og grillhytter. De har blant annet en kraftig rist av støpejern i bunnen. Dette gir lang levetid. Her kan du velge mellom fargene klassisk sort eller antikk kobber.

Justerbart spjeld i grillen, utforming av røykhatt, 30 cm diameter på teleskopisk røykrør og sveiv for høydejustering av røykhatt er med på å gjøre at røyken trekker godt ut. I tillegg så har vi et par andre tips som gjør at du får røyken til å ta riktig vei.

Lysthusene leveres i fire forskjellige størrelser fra 9,2m2 og opp til 15m2. Vi har også forskjellige tilbehørspakker til lysthusene.

Ta kontakt for mere informasjon og priser på lysthus levert hjem til deg.

 

Og til slutt en tilbakemelding fra kunde i Troms:

 

Lysthuset er helt ferdig og fungerer utmerket, så og si ingen røyk inne i huset under grilling. Genialt med at man kan heve/senke kappa.
Vi er strålende fornøyd med lysthuset!

Hilsen
Svein-e m/fam

 Varpin AS
Hvalstad, Asker
Reisadalen, Nordreisa
Telefon: +47 41 17 23 15
e-post: post@varpin.no

Postadresse:
Torstadbakken 4B
1395 Hvalstad
Norway


Nettside levert av A Steinhaug Experience med Easy CMS