Grillhytte 9,2m2 Polar grill m tilbehør Justerbar hette

 

Flotte og solide grillhytter i topp kvalitet som er tilpasset norske forhold.

Grillhyttene har avlange og forholdsvis lave vinduer på annenhver vegg. Dette gir begrenset innsyn og en lun atmosfære innvendig.

Gulv, vegger og tak leveres i nøyaktig tilpassede elementer for hurtig montering på byggeplass. Veggene er satt sammen av høvlet furuplank i tømmerprofil. Byggesettene produseres på bestilling og kan derfor tilpasses kundens ønsker og behov. Velg mellom flere fargealternativer på takpapp. Pappshingel er ferdig montert på takelementene. Om det er rullestoltilpasning av dør, spesielle vinduer, sammenkobling av flere hytter eller annet så er det bare å ta kontakt. Det meste kan ordnes. Leveringstid er vanligvis ca. 3 -5 uker fra godkjent ordrebekreftelse. Dette er vanligvis passe tid til å klargjøre tomt og fundament.

Grillene fra Polar er blant de beste og mest stabile som leveres til grillhytter. De har blant annet en kraftig rist av støpejern i bunnen. Dette gir lang levetid. Her kan man velge mellom fargene klassisk sort eller antikk kobber.

Justerbart spjeld i grillen, utforming av røykhatt, 30 cm diameter på teleskopisk røykrør og sveiv for høydejustering av røykhatt er med på å gjøre at røyken fra grillen trekker godt ut. I tillegg så har vi et par andre tips som gjør at du får røyken til å ta riktig vei.

Grillhytter leveres i fire forskjellige størrelser fra 9,2m2 og opp til 25m2.

Ring Varpin AS på 41 17 23 15 for en hyggelig grillhytteprat.

 

 

Grillhytte tilbehørspakke grillhytte

Grillhytte 14,9m2 Grillhytte

Grillhytte 14,9m2Varpin AS
Hvalstad, Asker
Reisadalen, Nordreisa
Telefon: +47 41 17 23 15
e-post: post@varpin.no

Postadresse:
Torstadbakken 4B
1395 Hvalstad
Norway


Nettside levert av A Steinhaug Experience med Easy CMS