Grillhus 9,2m2

 

Flotte og solide grillhus i topp kvalitet som er tilpasset norske forhold.

Grillhusene har et omfar høyere vegger enn grillhyttene. I tillegg så har de flere og litt større vinduer. Dette gjør at rommet føles større. De ekstra vinduene slipper inn mer naturlig lys og gir bedre utsyn i alle retninger. Likevel beholder grillhusene mye av den lune atmosfæren som det er i grillhyttene. Grillhus kan være et bra kompromiss hvis det er vanskelig å velge mellom grillhytte og lysthus.

Gulv, vegger og tak leveres i nøyaktig tilpassede elementer for hurtig montering på byggeplass. Veggene er satt sammen av høvlet furuplank i tømmerprofil. Byggesettene produseres på bestilling og kan derfor tilpasses kundens ønsker og behov. Om det er rullestoltilpasning av dør, spesielle vinduer eller annet så er det bare å ta kontakt. Som på grillhyttene kan du også her velge mellom flere farger på taket.

Grillene fra Polar er blant de  beste og mest stabile som leveres til grillhus. De har blant annet en kraftig rist av støpejern i bunnen. Dette gir lang levetid. Her kan du velge mellom fargene klassisk sort eller antikk kobber.

Justerbart spjeld i grillen, utforming av røykhatt, 30 cm diameter på teleskopisk røykrør og sveiv for høydejustering av røykhatt er med på å gjøre at røyken fra grillen trekker godt ut. I tillegg så har vi et par andre tips som gjør at du får røyken til å ta riktig vei.

Grillhusene leveres i fire forskjellige størrelser fra 9,2m2 og opp til 25m2.

Ta kontakt for mere informasjon om grillhusene eller hvis du ønsker et tilbud levert hjem til deg.

 

 

 

 

 

 

 Varpin AS
Hvalstad, Asker
Reisadalen, Nordreisa
Telefon: +47 41 17 23 15
e-post: post@varpin.no

Postadresse:
Torstadbakken 4B
1395 Hvalstad
Norway


Nettside levert av A Steinhaug Experience med Easy CMS